Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SOTIS 2 ÅR 7 MÅNADER FICK JAG HA DIG


tack redaktionen för uppmärksamma text

sotis 2 år 7 månader , fick jag ha dig ,
.tack alla som läste den ,.
det är en sorg att mista sitt käraste .
som betyder alt för mig .för mig .
skriver för att dela med mig .
hur mitt liv är därför behöver vi.
alla varandra hjälpa i sorg och glädje ,
jag ser min döda kisse över alt .
jag mår dåligt skriver för att berätta .
då kan flera berätta man är inte ensam .
jag skriver om mina misstag.
behöver inte må dåligt av det .
jag tänker kanske kan hjälp nån.
vi är inte ensamma finns folk omkring.
vi inte upptäcker för att vi är så inne i sorgen.
avbirgitta kram till alla . jag älskar er alla som behöver det tar e mot det.
skrev det nu




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP