Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från himmelen tårar

jag känner kärleken ,
jag känner tårar .
som från himmelen fallit ..
till mej ner varför ..
vet jag inte dom faller.
på mig just nu i dag.'
är det nån som tänker ,
hur mår du i dag..
behöver du kärlek eller .
har du bara tårar .,.
tårar i ditt hjärta.,'
jag saknar dig sotis .
i kväll har det gått 1 vecka sen du dog.,
jag förstår fortfarande inte .
hur kan livet vara så grymt.,
min lilla kisse att du inte finns,.
du blir 3 år i mars ,
jag är fortfarande helt chokad ,
att jag inte blåsa liv i dig kisse ,
vad hände vad dog du av,'
.du var helt frisk några minuter innan du .
hopade ner på golvet och spydde hemsk .
jag bara flög upp från soffan när det small till i golvet ,
när jag kom upp från soffan kisse var du död
sotis mina barn, barn höll på med dig timmarna före din död .
sotis kevin var här i går känns. känns kisse har tagit på alla .
sotis anki springer och letar skriker hela tiden på nätterna letar efter dig ,
kisse klarade inte att gå själv till maxi igår ,fick ha min son . o son son o emma med. kändes bara som jag skulle falla i hopp .i dag sotis söker jag efter en ny kissepå blocket . jag sviker dig inte du finns i mitt hjärta. älskar dig sotis .
kram till alla kärlek till alla , älskar er som behöver det i dag av birgitta
skrev 7.30 i morse till sotis




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-21 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP