Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp


Vintermörker

Du har en visshet
om att det finns något mer
än vintermörkret
det finns ett hopp om nåt mer
nåt du ändå kan ana




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-22 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP