Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kallade mig luder o hora

-du var en man som låg .
utan för mitt sovrums fönster .
gapade och skrek. hade ramlat
hade rullator du var o nykter .
jag sprang ut för att hjälpa dig ,
du skrek hela tiden att jag var luder o hora,
skulle lämna dig i fred , du ville inte ha hjälp.
jag fick ringa polisen ingen ville hjälpa mig.
där du låg i regnet jag tror du är min nya granne,
en man i 70 års åldern men o trevlig din kompis är mycket trevligare .
men spriten är en förbannelse alla vet som varit i närheten .
du gubbe bor precis bred vid min dör .* jag förstår inte att ingen hjälpte mig .
fick vänt till polisen kom tog hand om dig , blir ledsen för din skull. att ligga kräla på marken , och ändå dricka mer det är så man vill gråta en skugga av en människa .jag brukar alltid känna på pulsen .omjag hittar nån liggande. fick alltid göra det på barnens pappa när han druckit för mycket fick känna om han levde .
så när nåt händer tänker jag snabbt ,då blir man precis mamma till alla tänker -
snabbt sen blir jag helt skakig i hela kroppen . skal bli kul träffa min granne ,
se om han minns vad han kallade mig hela tiden, jag är bara ledsen för hans skull - han är slav under spriten , det här hände i går kväll halv 6 , av birgitta kram till alla - tänk på varandra. älskar er alla som behöver det




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 08:15



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja när spriten går in så går vettet ut.
Fint av dig att inte döma trots den tråkiga händelsen.

2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP