Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN SORG

Jag brottas med min sorg

på mitt eget sätt

Jag struntar faktiskt i

om några tittar snett

Det här är bara min sorg

och inte er

Det finns så mycket här

som ni inte ser

 

LARZ GUSTAFSSON 24/1 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2021-01-24 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP