Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande orkidéer

Solkysst vårnatt.
Blåmusslor och dess indigo.
Det som kunde bli har redan varit.
Vi förlorar oss i månens blick.
Nästan som vilsen.
Vindspelet och drömfångaren.
Det sönderstressade lugnet.
En smula underbar.
En knippe velande.
Dimmans tvekande.
Körsbärsblommans kyss.
Samma smekning. Som du.
Mitt inre landskap.
Du påfågelblå.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-24 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP