Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kärleksoktav"

Alla år som vi nynnat
varandras melodi
Lärt oss av varandras toner
För att hitta
vår frekvens
i dur och i moll
En unik samklang
Som nu skickligt hoppar
mellan oktaven
helt unisont




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-24 20:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fint bildspråk - från musikens värld!
2021-05-14

    ej medlem längre
Denna duett känns så rätt, och med detta sätt måste ni hamna rätt!
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen