Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonen

Andetag
resa
sommarljus
klockors klang
över hav
genom vind




Fri vers av Margit Grell
Läst 385 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-24 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker vidd finns i dina ord, som känns nära på sakrala i sin förundran över naturens element och scener.
2021-01-25

  Susen VIP
Få ord som ger inuti. Värmande
2021-01-25

  Kungskobran VIP
Jag hör den avlägsna klangen
sväva över hav och slätter i din dikt
2021-01-25

  Kajan VIP
Med få ord förmedlar du en öppen, stor känsla. En mycket finstämd "Ton".
2021-01-25

  Sparvögat VIP
Vackra ord som målar bilder i mitt inre...
2021-01-25

  Lars Hedlin
Mycket vackert .)
2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar ett lugn i din fina text som berör mig som läsare!

2021-01-25

  BenGust VIP
En kyrka vid kust och hav ringer ut sitt budskap.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell