Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordet 'erfarenheter' bör här uttalas som en vilken bor i Norrland, med betoning av vokaler som de hörts uttalas i Östersund ller kanske Pi te å... Grihamarstölen är visst en plats i Norge, bry dig inte alls om detta omöjliga faktum.


Absolut ingenting om Grihamarstölen




En bekant har
berättat att hon
väljer att stava

alla j-ljud med
gj, alla är
på g. Sedan

har hon valt
att skriva alla
she-ljud, med she,

eftersom hon själv
är just en
'she'... Tjejsaren är

inte från Scheckien,
utan från något
land på väl

'kont in enten'.
I sin ryggsäck
bär hon erfarenheter.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-28 10:05



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Hemlös i Sverige från ett hemmaland
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP