Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ABC-morden, är en detektivhistoria av Agatha Christie, vilken först väl blev bok, kom ut i nya upplagor och så blev film, återutgiven som bok, bidde filmad igen och så vidare likt en rullande snöboll om vintern o i ett utför.


ABC-orden på H - kan det var 'nåt'?




H

Handskpåsättare
handskförsäljarbiträdet
handsktillverkarhistorik

huvudkvinnayrkeskunskap
huvudmanssondotter
huvudbarberartok

Hugoojosåfin
hugadspekulantpjoskare
hutgårhemmanssägare




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-05-06 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP