Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blodet från Guds slaktad















 





Ska Sova vidare... snart..

MEN måste Berätta om en dröm som jag hade både i DRÖMLANDET, SEN i halv-vaket tillstånd, mellan dröm o verklighet..
DET HANDLAR OM......

 

Blodet från Guds slaktade lamm.. . I GT Så offrade man djur till Gud. VARFÖR??? Gillade Han doften av ”Grillat”..??..
Det Står ju att det var en ”väldoft” inför Gud.?
Hmm? NEJ DET VAR ETT ”OFFER” en förebild på Vår Frälsare Jesus Kristus! Allt var en förebild. ”Djurens vänner” hade nog inte varit så poppis då??????.. Men det var en förebild, om Lydnad, offer! Blodet mm.inne i det allra Heligaste. DÄRFÖR kände oxå Gud HERREN igen Den Eld man frambar. Och ”hädelsen” att Arons söner INTE ville se DET!
Men oxå en förebild på Nattvarden. Skåde-bröd står det. Inte att äta utan att skåda på, se framåt! Löftets Frälsare.
”Gör detta till Min åminnelse.” Sa Jesus Kristus. Men då i GT var det en ”Påminnelse” om vad som skulle komma! DÄRFÖR tog Gud så hårt på det!
Därför blev De dödade, De frambar ”främmande-Eld”.. och hade hädat genom att äta av brödet, köttet= Jesus. Och trodde INTE att Gud såg eller brydde Sig!
Det ÄR därför Paulus skriver att Vi måste skilja på vanlig mat. Och Herrens måltid. Annars blir det en ”förbannelse”... För oss!
”Ett slaktat oskyldigt lamm/Guds Lamm utgivet för oss! Amen! Gud kan VERKLIGEN UNDERVISA!??

Vaknade SEN av en märklig ”loop” dröm.
En kvinna predikade,
kommer inte ihåg så mycket... Vet bara ATT det blev för mycket. En slags “brainwashing”..

 

Inte gott alltså. EN Jezibel.. och i Drömmen protesterade jag! Jag tror att hon skulle ”representera” Skökan, den falska kyrkan/Församlingen.. som sagt ”hjärntvätta oss” intill Helvetet??????.. Men Vi Är den Sanna Bruden renad i Jesu blod! Och inget KAN skilja oss från Guds Kärlek om Vi inte gör som Arons söner och Ananias och Hans fru. Som ljög för Den Helige Anden.

 

Jag tror oxå att orden om att De hade allt gemensamt hade en djupare mening. MAN VAR EN KROPP! Herrens Rena Brud! Ljusets Gemeskap. Inte ekumenik. Det blev oxå ett ”tecken” för DEM som INTE trodde! För på Den tiden var det verkligen att ALLA hade Sitt eget. Nu VAR MAN ETT FOLK EN BRUD! Som det ska vara! Herren gjorde detta oxå som en förebild. Att ”AVSKILJA SIG FRÅN VÄRLDEN”...’som Vi ska göra! Och leva genom tron och ”kroppens omsorg om varje del/led.”
GOD ÄR GOD!
  ???? Boboo/KB








Prosa av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-25 20:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!!
Ned med äckelmeniken och den synkretism påven står för!
Bibeln talar om ANDENS enhet. Den kan man aldrig organisera fram.
2021-01-30

  Bibbi VIP
Mycket tänkvärd dröm.
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP