Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från ljuset till mörka tankar ,

till mörka avgrunden .
upp till ljuset i gen ,
ner till mörkret igen ..
går mina tankar i dag,
varit i kyrkan i dag .
varit tittat på min syn
dålig sen 2016 januari , sen jag fick stroken .
jag såg inge då på flera månader , sen synen tillbaka .
nu måste jag operera mina gröna katt ögon .
tål inte ljuset problem med mörkret ,..
orkar inte vill inte .har hållit på med undersökningar .
sen januari 2016 det finns ingett mer att undersöka nu ..
dom har gått igenom hela mig , känns bara som jag lägger .'
mig ner vill aldrig resa mig i gen att aldrig vakna ,
en dag blir döden en befrielse , när man slipper alt .
när man fått nog av alt, ner inget ger glädje längre ,'
bara sorg som jag fått nog av .
..men den dag jag ger upp alt hopp på denna jord
skrev nu av birgitta kram till alla kärlek till alla
sänder kärlek till alla älskar er alla som behöver det nu .
jag började skriva på poeter i september . jag mådde dåligt .
tänkte varje dag jag gick ut med hunden när hon inte lyssnade .jag lägger mig bara ner o dör så tänkte jag hela sommaren, sen blev att skriva min terapi .
kanske kan hjälpa nån tänkte jag har inget att dölja kan dela med mig av mitt trasiga liv



rd




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-26 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP