Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salighetsvyn


ögona dina i extas
av hans sköna kuk























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-26 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP