Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ljuset

Du är ljuset
I dess vackraste form
Du är norrsken och mareld

Du är ljuset
I dess mest sällsynta fenomen
Du är irrbloss och månbåge

Du är ljuset
Bländande
Ur alla mina mörka synvinklar




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-27 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen