Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödelse

Ett år i fiktiv livmoder
Omsluten av mörker
i väntan på ljuset

Terapitimmar
Förändring
Acceptans

Mental näring
och tillväxt
Så tillsist...

Fixerad och redo
för ljuset




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-27 21:13



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Om livet varit mörkt en tid, upplevs ljuset som desto starkare och vackrare sedan!
Fin och tänkvärd dikt!
2021-01-28

  helenita VIP
Skönt att vara redo för ljuset :)
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen