Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbelyst skog


Krispigt klar
frasig kyla

Blårosa rand
över skogen

Mellan träden
solvarm glans

Ljusets återkomst

Efter långfrukosten
knarrande steg
ut mot vägen

därefter stigen ner
mot sjön

En dag att leva lantliv
mitt i en snötyngd
solbelyst skog




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-30 08:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbar ord-promenad! Tack!
2021-02-02

  Kungskobran VIP
Vinter promenader i knastrande snö är det bästa som finns
Fint diktat av dig
2021-01-30

    Lena Staaf VIP
Härligaste vinterdag fint beskriven!
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP