Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en kvinnas perspektiv


min egen lilla häst

Kvinnans hyllning till mannen.
Av Aniger Latsev

Du fattar ingenting
Min kära lilla ponny
Du ligger där och stönar
Min kära lilla häst
Och det är dej jag gillar bäst

Du glädes ändå högt
Min kära lilla ponny
Du är så fin och hård
Min kära lilla häst
Du fattar ingenting
Min egen lilla ponny
Men de e dej jag rider mest

du fattar kanske någe
min kära lilla ponny
du känner kanske någe
min kära lilla häst
du tycker faktiskt om det
min kära lilla ponny
att de e dej jag rider helst




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-20 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP