Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i denna stund

Visst är det så.
Om inte nu, så kanske snart.
Men vila dig nu mot mitt bröst.
Som det en gång var.
Som det en gång kunde vara.
En balansgång mellan nu och då.
Kyssen. Aldrig glömmer. Kyssen. Aldrig bleknar.
Ljummen nästan sval.
Tvålar in mig dina smekande ord.
Känner dess manliga doft.
Om jag ska försöka beskriva dess färg.
Mörkt smutsturkos.
Andas in.
Andas ut.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-01-30 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP