Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetslent och underbart

Nuets tiara.
Smekande rosenblad.
Nostalgiska kristall tårar.
De gåtor.
Det tidlösa.
Det sensuella.
Ju mer läckert.
Desto hetare.
Din skymt av samma längtan
som min.
Unnar mig drömmar av
polerad ametist.
Barfota på äng av glas.
Jag ser dig stå där.
Bredvid porslinsmålade orkidéer.
Men i mitt hjärta.
Samma närhet.
Samma du.
Det är det viktigaste.
För mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-30 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP