Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens vingslag

du kom flög förbi.
du tog min kisse.
på några minuter .
han föll ner död.
dödens vind slag -
nu har jag hittat en ny kisse .
den 25 januari , 3 halv månad .
den är 3 halv månad gammal .
den är som en vildkatt ,
manen räckte ut buren genom staketet.bet
min dotter i händerna, när hon byte bur.
akuten spruta , antibiåtika 0 dar den är rädd för människor -
inte för min hund . springer efter anki kisen 17 år .
jag tar inte i katten hon har varit och nosat på mig flera gånger .
så fort jag rör mig bir hon rädd. så länge jag inte rör mig är den inte rädd.
få se om jag lyckas att vi får ta i henne,
gud jag ber dig vaka över alla om behöver din hjälp ge alla värme kärlek
jag har varit i avgrunden sen15 januari när sotis dog ,
av birgitta kram kärlek til alla ja alla som behöver det jag älskar er alla sombehöver det tack




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP