Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den här nu när jag tittade ut genom fönstret , tog några minuter


du går i dimman -

du går i mörkret .en dag kommer ljuset fram.
ljuset fram som skall ge mig glädje.,
att finnas just att finnas.
för alla alla mina kära -.
en dag är jag bara borta -
när kraften ljuset släkts
i mitt hjärta när att känns dött och kalt-,.
när jag vaknar upp till just
meningslösheten dag när alt hopp.
just när all hopp är ute för mig .
hoppet att den dagen inte kommer
till mig ännu på många år .
glädjen kommer och går
fånga upp kärleken vad du vill.
. låt inte glädjen släckas i ditt hjärta.
ja just släckas i ditt hjärta ,
ja hoppet tron och kärleken ,är det sista som släcker mitt hjärta.
minsista andetag släcker mitt liv,. hoppas at de dröjer många år ännu.
av birgitta jag ber vaka över alla , kram kärlek till alla . jag älskar er som behöver det . har varit i avgrunden många gånger , klättrat upp till livet igen




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-01 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP