Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ty så är det sagt

Där primalskriket från mitt innersta mörkers avgrund
en dag bröt tystnaden
där årstider passerat alla mina sinnesstämningar

Där ångest mött harmoni
Där självhat till sist skall falla
och acceptans få fäste

Där ruvar mitt mörka stoft på ljuset
och ordning skall födas ur det som kallas kaos
- Ty så är det sagt




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-01 20:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det var ord och inga visor, kör!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen