Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM ÄR JAG

Sitter och väntar på livet
medan det går förbi
Finns inget att ta för givet
men undrar ändå
hur ska det bli

Var det detta
som på slutet
skulle bli min lott
ensamhet och ångest blott

Lyfter på blicken
tittar ut på en grå dag
undrar på samma gång
vem är jag

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-04 18:24



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Berörande tankar
2021-03-06

  ResenärGenomLivet VIP
Du berör med dina ord...
2021-03-05

  helenita VIP
Så vackert vemod! <3
2021-02-05

  Eva Helene VIP
Djupa tankar, fint omsatta i dikt!
2021-02-05

  stormengudrun VIP
Den nya tiden inbjuder till reflektion. Det är den positiva delen av den:-)
2021-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2021-02-05

  ULJO
Så kan det kännas ibland
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP