Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DET OBEGRIPLIGAS FÖRSVAR

Om det går att förstå allting
är poesin onödig.
Obegripliga dikter,
liksom barnramsor
och annat nonsens
är möjligen närmare det
som inte kan begripas.

Den logiska poesin
med fattbart innehåll
är egentligen obegriplig
i sin ambition att
förstå allting.
Den obegripliga dikten
står närmare det obegripliga.







Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-07 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP