Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje tröskel är ett berg

Varje tröskel är ett berg
Jag inte har utrustning att bestiga
Har ingen ryggrad kvar bara märg
Ingen styrka inom mig, inget mod
Recidiverande depression, svår episod
Har blundat tills jag blivit blind
Varje andetag är en storm
Jag kämpar fram i motvind

Andas i fyrkant
Var lugn och observant
Gör en manöver
Du vet att det går över
Varje berg har en dal
I varje dag finns nya val
Men jag har inga svar på tal
Det finns ingen hjälp att få
För någon som ingen kan förstå

Kämpa mer
Se framåt, inte ner
Du kan om du vill
Om du ger det en chans till
Alla går igenom sånt här
Alla människor har besvär
Ta en promenad
Så ska du se att du blir glad
Du behöver bara motion
Ge dig på en ny prestation

Jag är desperat, inte lat
Jag har slitit hela livet
Men ser inga resultat
Jag vill bara ha ett slut
Vila en minut och andas ut

Jag orkar inte mer nu
Orkar ingenting alls
Bär skulden av mina egna misslyckanden
Som en tung kedja runt min hals
Det här var mitt allra sista hopp
Jag hade redan bestämt mig
Fungerar det inte ger jag upp

På en hundradel sekund går jag mellan apati och raseri
Ska jag bara dö nu
Eller vända upp och ner på hela skiten
Jag har inget kvar nu
Och jag känner mig så liten

Släpp alla murar
Embrace the madness

Det här är mitt SOS





Fri vers av Estelle VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-07 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP