Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt


lugnt i kylan
de slår sina kloka
grenar ihop




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-09 00:55



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

väntan!

2021-02-10

  Gunnel Eriksson VIP
Överraskande tredje rad. Bra.
2021-02-10

  Annie b'larsson VIP
Tror att det är med träden som med människor. Vi är samma. Vi känner av detsamma. Köld, hetta, ondska och kärlek.
2021-02-09

  TrollTörnTrappan VIP
..för å hålla värmen eller för å hålla snön??
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP