Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlåt säger en människa dels för att kunna urskulda sig, bli av med ångest plötsligt inrunnen. Samt för att kunna upprepa sina 'dumbeter', 'misstag'. Ibland med ord som 'ursäkta mig, men du slog faktiskt först'. 'Jag var är först'.


Försök till rimmad vers (16)




Det var en gubbe från Ume å
han tänkte nog personligt upp på
var i sin högst egna vär(l)d*
som även i just egen färd
där han sig krånglade i ber så







(*Asterisken vill här visa att med en parentes,
det går att skriva på en och samma gång orden
'värd' och 'värld' i ett och samma.
Jag ber verkligen inte om ursäkt för den
onödiga förklaringen, vilken kan ses som onödig
först då det mysteriet väl förklarats.
Bilden är förstås, ett minne från Helsingfors.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 13:20



Bookmark and Share


    Steff...
Topp tycker jag i dag (Rim på slutet) :-)
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP