Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om omtanken


Tills du åter ber den fara..

Fritt ur hjärtat
svävar tanken
som vill komma
nära

Svepa som en
varm vind
omkring ett
mycket älskat liv

Värma,läka
väcka hoppet åter

Stanna där
så länge som du vill

Tills du åter
känner livet vända

Och du ber vinden
fara dit den vill






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-10 08:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ge mig tröst i mitt hjärta
så jag slipper denna smärta
Då kan jag leva fria liv
utan bråk och kiv

2021-02-10

  Solstrale VIP
Jag fastnade för sista strofen... Hela texten vittnar det finns stöd och möjligheter en dag, löser sig allt!
2021-02-10

  aol
Underbart svävar din dikt mot hjärtat
2021-02-10

    Lena Staaf VIP
En bild av hur ofullständig en relation kan vara när livet hela tiden förändras.
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP