Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN känslan

Känslan
Där eufori hårfint gränsar till mani
Där livslust,kraft och energi
på sitt mest tillfredsstälande sätt smälter samman

Känslan
när glädjeruset inte har några gränser
och upphetsningen kittlar insidan likt kolsyra

Känslan
Där oövervinnerligheten tar över
Extremt intensiv och välsmakande
Med en brutal mersmak

DEN

känslan

söker

jag




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-11 21:10



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fint passionerat
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen