Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver så lite som möjlig många har tolkat fel .jag har fått spå mycket skit .det är bara dikter många fattar ingen ting ,jag avskyr snusk gubbar jag skriver vad jag vill , tack dom goda män kram


jag älskar dig i kärleken

jag älskar dig i kärleken
jag älskar dig i döden.
jag älskar dig i nöden.'
jag älskar dig för din blick.
vände kom och gick.
jag älskar dig i att du på mig tänker .
när kärleken till livet återvänder,
glädjen kom och gick.
när jag din kärlek fick.
jag tog e mot vad du gett.'
när jag på dig sett,
kärleken i mig brinner ,
varje dag jag finner ,-
du mig kärleken gav.
innan mitt liv slutat vid en grav,.
kärlekens heta lågor ,
om livet finns frågor.
jag känner dina andetag. i från dag i från dag,skrev 2.2 2020.
av birgitta kram tack änglar ni finns där för mig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-02-14 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP