Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ber

lämna mig i fred,
jag är den jag är ,
den enkla vill jag vara ..
i mina slitna jeans ,,
vill vara i stillhet med alla mina kära .
vill skriva vad jag tycker ,.
ingen skall bestämma över mig .
till det jag inte vill vara mina tankar är mina tankar .
.min vilja är att det är min vilja, tack pappa .
att du gav mig viljan att aldrig ge upp.'
tack pappa att du gav mig ditt humör .
jag är lugn kära pappa ,men om nån för söker ändra mig.
trycka ner mig då exbloderar jag .
tycker inte nån skall bestämma över andra , ja dom säger mina ögon blir svarta när jag blir arg, mren det är inte hat , det är när folk trycker ner varandra .
jag tillhör mig själv. jag är jag du är du . men ändå är vi så olika .
finner mig inte i att nån skrämmer mig mer, har varit rädd .nu har dom jävlas -
så nu räcker det nu har mitt dåliga humör kommit tillbaka , av birgitta .
tack änglar jag älskar er när jag känner er närhet vet jag ni hjälper mig kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-02-14 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP