Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONFLIKTRÄDD

DU ÄR KONFLIKTRÄDD
TAR INGEN KRITIK
KONFLIKTRÄDD
FLYR IN I MUSIK
KONFLIKTRÄDD
DU SKYR POLEMIK
KONFLIKTRÄDD
JA, I KVADRAT OCH KUBIK
KONFLIKTRÄDD
MITT I DIN MÖRKA MYSTIK
KONFILKTRÄDD


DU VÅGAR INTE TA
EN KONFRONTATION
FÖR DU VILL INTE HA
EN REVOLUTION
DU KLARAR INTE AV
EN HETSIG DEBATT
DU STICKER HELLRE HEM
OCH KLAPPAR DIN KATT


OCH NÄR DET BLIR FÖR HETT
OM POPÖRONEN
SÅ KÖR DU SAMMA TRICK
DU KÖR DET IGEN
DÅ HÅLLER DU DIG DOLD
OCH INTE ETT PIP
DET HAR DU UPPHÖJT TILL
EN BENHÅRD PRINCIP


DU BACKAR UNDAN HEM
TILL SKIVBACKARNA
FRÅN FOLKET SOM DU SER
SOM BELACKARNA
FÖR BORTA ÄR VÄL BRA
MEN HEMMA BÄST
DÄR HÖR MAN ALDRIG NÅGON
ARG PROTEST


LARZ GUSTAFSSON 16/2 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2021-02-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP