Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÅGON VILL

Någon vill

när du har det som bäst

släppa en bomb

Någon vill

sabotera din fest

skapa en tromb

Allt är lugnt

Ingenting känns tungt

Du får tala till punkt

Men just då

som en blixt från det blå

kommer fasan ändå

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-02-17 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP