Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kattunge

du kom till mej 25 januari.
du mest det finaste,
de mest underbara
lilla lilla kisse det lyser om dig .
jag blir så glad så fort jag ser dig.
när du ser dig om kring.
du ger mig glädje .jag önskar sotis.
var här at du finns här .
nikita du dog i maj 2017.
ni fins i mitt hjärta mina kissar finns ena minuten .
ja sen borta nästa minut ,tack den tid vi fick tillsamans .
nu har vi lila kissen inget namn ännu .
den kissen ger oss alla glädjen bara vi ser katten brinner det.
av kärlek till kissen, tack för kissen min dotter hittade kissen.
tack för den som sände kisen i min väg -
både glädje och sorg varje dag ,'
tårar glädje varanan minut .
tusen tack för kissen. av birgitta kram älskar er änglar




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-17 15:46



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Så fint och ömsint skrivet! Ja, kärleken till djur är bland det bästa som finns. Djur är på många sätt bättre än vi människor. Så underbara är de och ger oss så mycket kärlek!
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP