Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna dal.

följer mig från början.
och i slutet an mitt liv.
tårarnas renar mitt inre jag.
tårarna rinner dag för dag.
det rinner som en stor flod.
gråt gråt förlåt förlåt.
var jag gjorde vad jag sa.
i hela mitt liv till min grav.
till sammans tänker jag framåt.
framåt mina kära ..
till samans skall vi vandra.
kommer i håg mina kära at ni grät
på jims begravning ni mins alla kära .
av birgitta kram . tack alla som finns där för mig och mina kära-
tack änglar älskar er




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP