Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle egentligen sova nu

Känslan.
Att vakna.
Med blick från sorgsen drömfångare.
De svarta svanarnas sång.
När tiden så sakta framåt bakåt.
Din närhet lugnar.
Din varma hand i min.
Din röst gör mig hel igen.
Efteråt allt stilla.
Som ett vinterregn.
Ett snölandskap.
Sakta smälter.
Mot min hud.
Jag minns.
För jag var där.
Innan då var nu.
Jag vet.
Jag förstår.
Jag tröstar.
Mitt inre barn.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP