Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tittar långt bort

jag tittar långt bort i fjärran land .
långt bort i fjärran land.
var finns det där.
jag vet ingenting,' jag tror inget finns.
vet inte vad det är.*
jag vil veta vad finns ,
just bakom evighetens port ,'
långt bort i fjärran,
den dag jag kommer dit .
vill bara vara här .
just nu hos mina kära .
jag vet ingenting om fjärran.
därför stannar jag hos.
alla mina kära ja just det,
varför
skrev den på morgonen i dag när jag vaknade .'
tittade bara långt ut långt bort .
så har jag suttit i 5 år kastat bort mitt liv ja ti just ingen nytta
av birgitta kram . änglar jag älskar er






Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-02-19 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP