Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pennan räknade på inte sätt antalet ord i originaltexten. Den bara råkade som passa precis in i formatet. Texten skrevs redan för fem dagar sedan. då jag fick för mig att på nytt fatta pennan. Det var först sedan som


Vägen till blåklockan går inte här förbi



En av mina
förfäder var inte
Erik den fjortonde,

men Erik hette
han och varje
gång en Erik

kommer på tal
så kommer jag
att tänka på

fågelsång, korsord samt
ljust fatöl... Då
en Eva kommer

förbi, ser någon
glimtar av en
sorts paradis, men

det är nog
bara solens sken,
solkatter eller kanske

tanken att Australien,
down under, är
paradisets underbara förgård.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-28 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP