Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fallit ner i avgrunden igen


i avgrundn i gen

min stora syster sjuk i gen .
fick springa se om jag måste ringa efterambulans,
fick hem fort se på min minste son.
han var jätte dålig fick inte ringa efter ambulans till han
jag bara skakade i hela kroppen , sen kom min dotter .'
tog hand om alt , jag kunde inte stå upp .
nu får han snart svar omdet är cove 19.
jobigt kola om han lever hela tiden .
.just nu alt jobbigt
åker upp ock ner i avgrunden ,.
får se hur det slutar .'
så är mitt liv just nu .
har bara lust att gråta gråta .
vad är mening med alt ,
vad har jag gjort för ont
av birgitta kram . älskar er änglar .




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-02-25 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP