Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till katta och gordon


Livet för dummies 50


visserligen förtappt
ett rus i damm
för mig

om allt var sant
om sånt
du bryr dig mindre om
än mig

du drar ner mig
till din handled
löser upp mig
kan jag få en chans att
hänga med
när du dör
i en annan fight

vad sa du
jag förstår
ingenting

du når
mig nog sen
tror du
kan ta min ögonsten
mitt nej

ett avstånd från mig
jag förstår dig
jag får be dig
finns det en chans att
komma loss
från det här
till en annan fight









Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-26 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd