Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighetens port.

jag stirrar rakt ut.
ja just till evighetens port.
den kanske inte är så långt borta .
borta från mig ännu.
jag orkar inte få mera skit.
jag är jag den jag är ,
hopplösheten brinner i stora lågor ,
just nu är jag trött ja trött på alt.'
då finns all kraft långt borta.
jag gör vad jag vill ,
jag har min frihet när mina 6 barn blivit stora .
men jag känner ingen glädje är så trött.
jag orkar inte ens bli arg.
sitter och tittar ut med tomhet .
och tom blick det nåt hopp.
jag vet inte nu. kraften räcker inte till
ja just i dag mina tankar i dag.
lämna mig bara i fred. ni behöver inte läsa vad jag skrivit ,'
om ni ska gnälla på mig jag bestämmer vad jag vill.'
av birgitta , kram änglar älskar er




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-02-26 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP