Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Promenad. Av Adurge 2021-03-01.


Kommentar på en text (2584) mest bara ord





En gång frestades jaget
att falla i skratt
och det i jämnhöjd med ett träd,

när trädet släppte ifrån sig ett ljud,
skrämdes ett jag på flykten.
Från den dagens upplevelser.

(Texten här gör ett likvärdigt
intryck som avtryck,
texten är nog trädet.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-07-17 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP