Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enockisk kexmagi


element


två plus efter rökning är signalen
med dina fingrar bara kliv ombord
tete a tätt ryck och en lögn blir sann
chipsskål, knivkäpp fyrvägsbann
filmkyss, drömklapp tidningsmord
synkrona klokor ringer in skandalen

rynka ej din täcka panna, galen
ens en tokfrans, c'est trop lourde
dockan dansar för hon som inte kan
vodka, sandstorm bin der an
järtäck, bannlös visa efter moderord
polyapokryfa på usvideos toa vid nalen




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-04 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd