Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det goda i livet

kärleken till alla .ja just pricis alla ,
både onda och goda, både på himmel och jord,
kärleken brinner i våra hjärtan, att vilja ge kärleken .
till varandra att vilja. att alla pricis alla.
på denna jord må bra,älska din nästa som dig själv.
sänd ut din kärlek,till hela vår jord,
alla har rätt . att bli älskade ,
att det betyder nåt för nån.
ja just så är det.ni får tolka det pricis som ni vill.
, jag är jag skriver pricis som jag vill.
jag vet var jag vill. jag är både mamma .
till 6 stycken barn, 2srtycken änglar i himmel.
10 stycken barn barn, 7 mina egna .
3 stycken extra genom mina söner .
jag har älskar dessa extra som mina egna.
dom är från 18 års åldern,sen är jag gammel farmor .
gammel mormor så ni ska inte tro jag inte vet vad jag skrivet .
tack dom som gillar vad jag skriver. så som jag tänker.
förstå kärleken till mina alla kära i släkten. det är det bästa i mitt liv .
ja så är det nu , kramar till alla som behöver det.
jag behöver ingen gubbe i mitt liv kram till alla
av birgitta jaG ÄLSKAR DIG GUD. ÄLSKAR ALLA ÄNGLAR.TACK AR








Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-03-03 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP