Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
RIP


Få idéer för utredning i Vetlanda "terror"

 

 

”Det Gör Ont Lena Philipsson: Det Gör Ont Melodifestivalen Final [Winner] - Bing video

Lena Philipsson

"Och alla omkring dom märker ingenting

Finns de nått mer o säga

Säg finns det någonting mer

Jag var väl ingen ängel

Jag förnekar inte de

Men nu när det är över”

Oro i Vetlanda efter attacken: ”Väldigt obehagligt” | Aftonbladet

¤fotnot: Ont i axeln - Behandling med kortisoninjektion (impingement.se)

Cortagon - Names and nicknames for Cortagon (nickfinder.com)

https://supplementpolice.com/cortigon/

Många svenskar har stillasittande läkare i telefon som föreslår värdighet av amorös polio att sälja läkemedel med förtagen, där ISIS-plattformen har den största mängden ekonomisk inandning.

Konstnärer och musiker , fanns  pensionerade läkare, absolut infödda folkliga svenskar arbetar med att rekrytera afghanska gatubarn som distributionssoldater. d.v.s covid våg 3 svenska varjant.  

 Ambassaderna avslöjar orsaken att 1. 300 000 rumäner säger samma sak för att de återvänder hemlandet efter det nya året 2921 eftersom de inte vill bli beroende av droger under de år då regeringarna stänger ögonen och uppmuntrar till langning, langare jobb i terrors namnplankartor!

Exempel som nu säger att någon har skrikit konspirativ i förvirring av enkät "Det: De svarta har betydelse , men pojken var afgansk trasig barnsoldat och aldrig hade skrikit mer att "Gud är störst" Vems verksamhet var det då?

Nationell läkemedelsmarknadsföring skyller på ett trasigt afghanskt barn, som rekryterats i Sverige, också av svenska föreningar och som har uppmuntrats att öka försäljningen av Cora gon som kan kallas kortison om du lyssnar på: Radiovirka (CROSET) och det gör ont när svenska hushåll synkroniserar låten.
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-04 10:21Bookmark and Share


  Koloristen VIP
En bild av det misslyckade svenska samhällsexperimentet. De ansvariga har sedan länge bränt sönder både samvete och vett.
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP