Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Högtravande gammal stil, som det kunde ha hört talas eller ropas ut på ett torg, från ett berg och likt en predikan med ord ur egen fatabur, tal om hjältar samt 'en sabla tur'... (3-5-4) Finn på vad dig lyster, om än Alfred syns vara dyster.


Nästan ingenting om tur, men om nästan








Men om hon är en ängel
och han är en bock,
var i ändar det då dock?

Var finns fiskarens själ
och botas han av att havsdjur ha ihjäl,
hotas han av djupens vidunder,
kan de mer landlevande vänta sig under,
efter blixt hörs i vilket fall dunder,

och hån kommer inte långväga ifrån,
nej nära står grannen stundom dig bi,
men även ibland där väntar
hån och ej någon särskild sympati.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2021-03-04 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP