Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra jobbat Zavana!


Pfizer överför sin verksamhet till Rumänien.

Pfizer gör uppsägningar i Belgien och överför sin verksamhet till Rumänien. Fackföreningarna säger att de är chockade 03-03-2021 18:58 Författare: Anca Ungureanu Den amerikanska läkemedelskoncernen Pfizer kommer att säga upp 15% av personalen vid sitt distributionscenter i Zaventem (Belgien), och en del av verksamheten i detta centrum kommer att flyttas till Rumänien, informerar dagstidningen La Libre Belgique. Enligt fackliga representanter skulle cirka 388 av Pfizers 238 anställda vid sitt distributionscenter i Zaventem, Belgien, förlora sitt jobb. Anledningen till ledningen var att flytta leveransplaneringstjänsten till Bukarest (Rumänien). Fackföreningarna säger att de är chockade över tillkännagivandet av Pfizer, en av de största producenterna av COVID-19-vacciner, mitt i en pandemi. "Användningen av uppsägningar i vårdens nuvarande sammanhang är ett slag i ansiktet för alla Pfizer-anställda som arbetar för företagets framgång och som bland annat bidrar till produktionen av COVID-19-vacciner", säger Michel Barbuto, CNE facklig företrädare. Som svar talar företagsledningen om att optimera organisationen. "Vi försöker ständigt optimera organisationen för den globala leveranskedjan. Vi undersöker för närvarande alternativ som gör det möjligt för oss att bättre centralisera våra resurser, förbättra processeffektiviteten och fortsätta att tillhandahålla de bästa tjänsterna. Detta kan översättas till en rörlig antal leverantörskedjefunktioner från vårt utökade nätverk, säger en Pfizer-talesman. Den amerikanska läkemedelskoncernen Pfizer har för närvarande cirka 2 500 anställda i Belgien, belägna på fyra platser: Anderlecht (kliniskt forskningscentrum), Ixelles (administrativt och kommersiellt huvudkontor), Puurs (produktionscenter) och Zaventem (distributionscenter).




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2021-03-04 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP