Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars



Vi gick ner till ängen förväntansfulla.
Vi skulle se om vårlökarna kommit.
Det var min kusin Siv och jag.
Vi fick gå många gånger, fram och åter
innan den efterlängtade blomman kom.
Det var mars och femtiotal.
Vintern hade varit outhärdligt lång.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-07 22:12



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vi letade också vårlökar och vitsippor till vårbuketten :-) Härligt du beskriver det:-)
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP