Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM VILKEN DAG SOM HELST

För mig är denna dag

som vilken dag som helst

fast varje dag är särskild

för den som blivit frälst

Jag ställer inte upp på

den ism som påbjuds här

Ty ismer brukar sluta

i kaos och misär

 

Gud har lagt ned Sin ordning

här uti skapelsen

Det är inte förnuftigt

att ignorera den

Du hoppar från balkongen

vill trotsa tyngdlagen

Då blir du emballerad

hos Fonus sen, min vän

 

 

LARZ GUSTAFSSON  - En helt vanlig dag, som vilken annan som helst, nämligen den åttonde mars 2021.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-03-08 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP