Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM FADERN DRAR DIG

Inför nådens tron

och i fridens famn

Som en salva är

Herren Jesu namn

Som ett avvant barn

vid sin moders bröst

Här finns rösten som

ger den ledsne tröst

 

Inför Skaparen

som vet vem jag är

Inför Frälsaren

Han som har mig kär

får jag vara den

som Han vet jag är

Du som längtan bär

Du hör hemma här

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2021

 

Joh 6:44

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-03-08 12:36



Bookmark and Share


  Koloristen
En vers som är tydlig i vems verk det är det handlar om. Människan är totalt oförmögen att komma till Gud på eget initiativ.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP